HULP OP AFSTAND

Met behulp van de Teamviewer ‘quicksupport’ software kan een specialist van ICT for ALL tijdelijk uw computer, tablet of smartphone op afstand bedienen.

De specialist ziet hetzelfde als wat u op het beeldscherm ziet en terwijl u meekijkt. U ziet dus altijd wat er gebeurt; u kijkt als het ware over de schouder heen van de ICT specialist. Het is nu mogelijk om u snel en zeer efficiënt ondersteuning te bieden bij het oplossen van computer problemen, alsof we bij u thuis of op kantoor zijn!Nadat we u probleem hebben opgelost hebben kan de hulp op afstand software weer worden afgesloten. In principe zal de ICT specialist dit voor u doen. Het eerste scherm komt weer terug en u ziet dan de melding staan “De sessie met PC Hulplijn is beëindigd”. U hoeft dan alleen nog maar op ‘het kruisje’ te klikken.

IS HET GEBRUIK VAN DEZE SOFTWARE WEL VEILIG?

Teamviewer is één van de marktleiders op het gebied van beheer en ondersteuning op afstand. De Teamviewer Quicksupport module is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsmechanismen die ervoor zorgen dat u dit hulpmiddel zonder enig risico kunt gebruiken:

  • De willekeurig sessienummers zorgen ervoor dat u enkel en alleen wordt verbonden met diegene waarmee u wenst te communiceren.
  • Elke verbinding wordt gecodeerd met een beveiliging dat aan de SSL norm voldoet, namelijk het 256 bits AES algoritme.
  • Het verbreken van de verbinding is op elk ogenblik mogelijk, door een eenvoudige muisklik.
  • Beide deelnemers kunnen op elk ogenblik de verbinding verbreken door op het kruisje van het programma te klikken.

KUNNEN JULLIE ALLES DOEN EN ZIEN OP MIJN SYSTEEM?

Of we nu bij u thuis zijn of de hulp bieden op afstand, in beide gevallen kunnen we alleen maar uw probleem verhelpen door mee te kijken op de computer en het probleem in te bekijken.Er zal meestal wel iets moeten worden gewijzigd / aangepast, om het probleem op de computer op te lossen. Op het moment dat er een verbinding tot stand is gebracht ziet de specialist hetzelfde als wat u ziet op uw beeldscherm. Afhankelijk van het specifieke probleem zal er soms diep in uw systeem moeten worden gekeken, echter kijkt u telkens mee. Daarbij blijft u altjd de volledige controle houden over uw eigen systeem. U kunt er op vertrouwen dat alle informatie die gezien wordt op de computer niet zonder uw toestemming wordt gebruikt en dat al onze medewerkers zijn gebonden aan een zwijgplicht / beroepsgeheim.