HULP MET UW TABLET / SMARTPHONE

 

Zit u ook met uw handen in het haar, en weet u niet meer wat u met uw pc of laptop aanmoet? Wat voor digitale problemen u ook heeft, wij kunnen u hier vanaf helpen!

 

De verkoop van Smartphones rijst de pan uit, tegenwoordig vindt je ook bijna alleen nog maar gsm’s of smartphones met touchscreen in de gemiddelde mobiel winkel. Maar het grootste gedeelte van de gebruikers, gebruikt maar een heel klein deel van de functies die een smartphone of tablet allemaal aanbied.

Uiteraard is het instellen en beveiligen ook niet altijd even voor de hand liggend. ICT for ALL kan u dan ook ondersteuning bieden in het configureren, integreren en het adviseren in smarthphones of tablets.

ICT for ALL ondersteund, Android, Apple en Windows smartphones en tablets.
Ook als u problemen heeft met instellen van uw Smartphone of Tablet en er niet helemaal uitkomt of met uw handen in het haar zit, dan helpen wij u graag en lossen het probleem eventueel met Hulp op Afstand voor u op. Hiermee kunnen wij net als met computers uw telefoon/tablet overnemen en de problemen op afstand op een veilige manier oplossen.