HULP MET UW NETWERK

THUISNETWERK

De tijd dat alleen je pc verbonden was met internet ligt al ver achter ons. Ook je smart-tv, spelcomputer, mediaspeler, settopbox, NAS en netwerkprinter verlangen een netwerkverbinding. Maar het aanleggen van een netwerk kan een doorn in het oog zijn. ICT for ALL helpt u hier graag bij! 

Stel dat u wenst dat iedereen tegelijk van bepaalde bestanden of programma’s gebruik kan maken, en tegelijkertijd wilt u ook dat iedereen dezelfde printer kan gebruiken. Dit alles is mogelijk.

Wanneer u een degelijk en goed beveiligd netwerk wilt laten aanleggen, moet u naar een aantal belangrijke zaken kijken. 
Allereerst is het belangrijk om te kijken voor hoeveel systemen het netwerk moet worden aangelegd.
Daarnaast is het belangrijk dat uw netwerk goed beveiligd en afgesloten is voor onbevoegden en andere ‘geïnteresseerden’. Een goede configuratie is daarbij van essentieel belang. 

Voor al dit soort vragen en wensen heeft ICT for ALL het juiste advies en de beste oplossing voor uw thuisnetwerk

DRAADLOOS NETWERK

Je bent enthousiast en je besluit zomaar in eens een draadloos thuisnetwerk aan te leggen. Lekker makkelijk, geen kabels trekken en alles kan makkelijk ingesteld worden. Tenminste, zo lijkt dat.

In de echte wereld zijn er toch diverse stappen nodig om het goed en vooral veilig aan de praat te krijgen. Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. 

ICT for ALL helpt u graag om uw draaloos netwerk goed en veilig op te zetten zodat u zonder problemen gebruik kunt maken van het gemak van een draadloos netwerk.

De meest voorkomende problemen zijn:

  • Haperen en wegvallen van de verbinding
  • Niet overal in huis WiFi signaal
  • Geen goede WiFi beveiliging
  • Wel internet verbinding maar zie geen andere apparaten in mijn netwerk

Uiteraard helpen wij u graag met al uw problemen die u ondervindt.

Zakelijk netwerk

In de moderne bedrijfsomgevingen zijn netwerken niet meer weg te denken. Van het delen van bestanden in de cloud tot eigen mailserver het kan allemaal. Maar het aan moeten leggen van een bedrijfsnetwerk kan een doorn in het oog zijn. 

U wilt bijvoorbeeld dat alle medewerkers tegelijk van bepaalde bestanden of programma’s gebruik kunnen maken, en tegelijkertijd wil u ook dat elke medewerker zijn of haar eigen email ontvangt. Voor al dit soort vragen en wensen heeft ICT for All het juiste advies en de beste oplossing voor uw MKB bedrijf. 

Wanneer u een degelijk en goed beveiligd netwerk wilt laten aanleggen, moet u naar een aantal belangrijke zaken kijken. Allereerst is het belangrijk om te kijken voor hoeveel werkplekken het netwerk moet worden aangelegd, maar vooral welke medewerkers welke toegangsrechten krijgen binnen uw bedrijf. 

Daarnaast is het belangrijk dat uw netwerk goed beveiligd en afgesloten is voor onbevoegden en andere ‘geïnteresseerden’. Een goede beveiliging en de juiste begeleiding van uw medewerkers is daarbij van essentieel belang. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden maar al te vaak vergeten, of ergens op een stuk papier achtergelaten